Η MELGO (Μακεδονική ΕΛληνική ΓΚΟφρετοποιία) είναι μια νέα ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Ακολουθώντας την παράδοση άνω των 45 ετών αποτελεί την φυσική συνέχεια της εταιρίας MAGO η οποία ιδρύθηκε το 1966.

Η MELGO παράγει και διαθέτει στην αγορά μια πλούσια γκάμα προϊόντων ζαχαροπλαστικής που αποτελούν την καλύτερη επιλογή σε ημιέτοιμα και έτοιμα κεράσματα όπως:

Χωνάκια και κώνους ζάχαρης, Πουράκια ζαχαροπλαστικής, Γκοφρετάκια, Γεμιστά πουράκια, Βάφλες ζαχαροπλαστικής, Ταρτάκια και σιρόπια παγωτού.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε κατασκευάσει την Mobile εφαρμογή EMelgo η οποία διαιρεί τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται στο κεντρικό μενού της εφαρμογής. Στόχος μας είναι να δείτε το τελικό προϊόν με 2 έως 3 clicks. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Κατεβάστε την mobile εφαρμογή του καταλόγου των προϊόντων μας EMelgo, η οποία είναι συμβατή με όλα τα smartphones κινητά τηλέφωνα και Tablet με Android λειτουργικό.

EVision Mobile Application